Jednička na českém drogistickém trhu, společnost DM DROGERIE MARKT, začala nabízet produkty pro zdraví a krásu, založené na blahodárném působení Molekulárního Vodíku®. Od konce loňského roku totiž do všech svých 246 prodejen v České republice postupně zaváží produkty firmy H2 World Health & Beauty Company. V některých drogeriích DM tak již nyní můžete zakoupit například H2 IMMUNITY (30 tablet) nebo H2 FORTE (60 tablet).

Právě zahájená spolupráce s DM DROGERIE MARKT, který patří k nejkvalitnějším evropským drogistickým řetězcům, je pro naši firmu dalším milníkem při její expanzi,“ říká Peter Spodniak, generální ředitel H2 World Health & Beauty Company. „Věřím, že zákazníci DM drogerií rychle objeví úžasné účinky molekulárního vodíku na jejich zdraví a vitalitu.

Síť prodejen DM DROGERIE MARKT založil v roce 1973 v Německu profesor Götz Wolfgang Werner. Od počátku se tato síť odlišovala od většiny jiných obchodů svým přístupem ke všem svým zákazníkům, zaměstnancům i obchodním partnerům – každého jedince totiž uznává a ctí jako krásnou, důstojnou a jedinečnou bytost. Každého člověka staví do centra zájmu. Právě proto již dlouhá léta používá slogan „Zde jsem člověkem, zde nakupuji.“, což je parafráze z Goethova Fausta: „Zde jsem člověkem, zde jím smím být.“.

Dnes je DM DROGERIE MARKT s obratem 12,3 miliard eur lídrem na evropském drogistickém trhu.

Foto: DM DROGERIE MARKT