Od 1. prosince 2022 Vám přinášíme H2 TIMES nejen v online podobě, ale i v podobě tištěných novin. Také tištěné H2 TIMES jsou určeny široké laické i odborné veřejnosti. Jde o první "vodíkové" noviny na světě. Jsou plné novinek a rozhovorů o nejnovějších trendech v praktickém využití molekulárního vodíku (péče o zdraví a krásu, wellness, sport, pěstování plodin, chovatelství…) a vodíku obecně (doprava, energetika, průmysl…). Noviny vydává vydavatelství H2 TIMES s.r.o.

Iniciátor a zakladatel tištěných H2 TIMES, president H2 Global Group David Maršálek v úvodním rozhovoru pro tyto noviny odpovídá na otázku, proč se rozhodl vydávat H2 TIMES, takto: „Nejlepší rok pro rozjíždění nových vodíkových projektů je právě vodíkový rok 2022. Chceme začít dělat osvětu, vzdělávat lidi a ukázat jim novou cestu. Velmi mi záleží na tom, aby se lidé dozvěděli, jak moc jim vodík může být prospěšný. Hlavně, co se zdraví a vůbec kvality života týče. To cítím jako své hlavní životní poslání. Přál bych si, aby molekulární vodík pomáhal v každé rodině. Aby všem bylo lépe. A H2 TIMES jsou jednou z cest, jak tohoto cíle dosáhnout. Jsou to první vodíkové noviny o lepší budoucnosti, kterou nabízíme již dnes a tady.“

Ústředním tématem prvního čísla tištěných H2 TIMES je představení unikátního, grandiózního projektu města budoucnosti – H2City.com, vypracovaného společností H2 Global Group. Dále si v čísle přečtete například naši reportáž z návštěvy lázní Janské Lázně, kde naše kolegyně (Selfienity) absolvovala veškeré lázeňské procedury s blahodárnými účinky molekulárního vodíku. Nebo třeba představení vodíkových superaut současnosti. A jako „třešničku na dortu“ Vám v novinách přinášíme soutěž: můžete vyhrát vodíkovou láhev (generátor Molekulárního Vodíku®) od společnosti H2 WORLD HEALTH & BEAUTY COMPANY! 

Jednoduchým způsobem si je můžete objednat za cenu poštovného v našem obchodě: H2World.store