ŠŤASTNÉ, VESELÉ  A VODÍKOVÉ VÁNOCE!

Vánoce mohou být bílé. Nebo na blátě, pokud sníh nenapadne. Mohou být pod palmami, pokud nemáte rádi zimu, nebo žijete v tropech. Ale bez ohledu na počasí či místo, kde budete slavit, mohou být rozhodně vodíkové.

Proto, až budete přemýšlet jako každý rok, co nadělit pod vánoční stromeček – nebo palmu, zkuste překvapit. 

Vodík je energie, bez které by nefungovalo Slunce. Vodík je nejmenší molekula na světě, s obrovskými schopnostmi proniknout k podstatě. Funguje pro posílení zdraví. Pro krásu. Pro radost. Zkrátka pro každého ve vaší rodině, pro každého, kdo vám je blízký. 

Na výběr je mnoho možností. Můžete si třeba koupit auto na vodíkový pohon. S tím bych ale ještě raději počkal, pokud vás nelákají bojovky na silnici při pátrání po vodíkových stanicích. Nebo nežijete v jejich blízkosti. V Česku zatím jenom v Ostravě. V Německu byste se mohli projet vodíkovým vlakem, v mnoha městech již v roce 2023 budou fungovat vodíkové autobusy. Ale nejsem si jistý, zda by jízdenka na vodíkový spoj budoucnosti byla tím správným překvapením k Vánocům.

Co bude ale fungovat určitě – a hned – jsou produkty o kterých pravidelně informujeme. Produkty s Molekulárním Vodíkem®. 

Pro každého se najde jeden na míru – ať už jsou to tablety pro posílení imunity (H2 Immunity), pro větší energii (H2 Forte), krásnější úsměv a zdravé dásně (H2 Dent Care), nebo wellness (tablety či prášek H2 Fuse), které v rámci terapie využívají i přední lázně. 

Tradiční štědrovečerní přípitek na zdraví může obohatit vodíková voda nebo vlastnoručně namíchaný H2 Immunity Drink. 

K hodnotnějším dárkům (vážně potřebujete další kávovar?) náleží inhalační přístroje – H2 Generátory v různých cenových relacích, a aplikátory, mezi kterými najdete i novinku 21. století – wellness masážní brýle. A když už jsme u novinek, parádní je zcela nová vodíková láhev 3v1, kterou můžete potěšit více než dalším mobilním telefonem.

Tak to zkuste. Překvapit vodíkem. Ověřeno Sluncem, lázněmi i vědeckým pracovníky. Ověřeno lidmi. A jedním psem.

Šťastné, veselé – a vodíkové – Vánoce Vám přeje redakce H2 TIMES.