SVĚTOVÁ PREMIÉRA H2 GLOBAL GROUP Hydrogen EXPO 2022 v německých Brémách skončilo. Na dvoudenní akci se sešli největší „vodíkoví“ hráči, firemní, státní i soukromí.

Letošní akce byla největší svého druhu v Evropě, všechny stánky byly vyprodané – a tisíce návštěvníků, odborníků a médií si užily premiérovou výstavu. Mezi předními evropskými dodavateli v oblasti průmyslového “zeleného” vodíku se poprvé objevil unikátní stánek společnosti H2 GLOBAL GROUP z České republiky.

H2 GLOBAL GROUP je přední molekulárně-vodíkovou společností se zaměřením na zdraví, krásu, wellness, dlouhověkost v mnoha různých oblastech lidského života, a v zemědělství. Společnost nabízí také jedinečnou příležitost investovat do molekulárního vodíku. Na veletrhu HYDROGEN EXPO 2022 v Brémách představila společnost H2 GLOBAL GROUP ve světové premiéře několik nových technologických zařízení založených na molekulárním vodíku, jako jsou speciální vodíkové brýle a unikátní plně funkční zařízení “vše v jednom” pro inhalaci molekulárního vodíku a další terapie.

David Marsalek, prezident společnosti, představuje právě tyto produkty na přiloženém videu přímo ze stánku H2 Global Group v Brémách.